Koroknai Porta  
Kategória: Falusi turizmus, 4 napraforgó

4161 Báránd, Szélmalom utca 1
Telefon: 3654466193
Mobil: 36302792682
http://www.koroknaiporta.hu

A Hajdú-Bihar megyei, Hortobágy, Hajdúszoboszló és Debrecen közelében lévő falunkba, Bárándra várjuk Kedves Vendégeinket. 1992 óta foglalkozunk falusi vendégfogadással.

Két éve épített vendégházunk földszintjén két családi apartman található,amely mindegyikében kényelmesen elfér egy-egy 5 fős család is. A minden igényt kielégítő apartmanjaink akár mozgássérült vendégek fogadására is alkalmas. Nagyobb baráti társaság esetén házunkkal együtt 19 fő nyugodt pihenése is megoldható. A "kemencés házunk", /mely régiségekkel van berendezve/ ebédlője alkalmas baráti társaságok, céges összejövetelek lebonyolítására, több család szórakozására (40 főig)

Elmondhatjuk, portánk, nagy füves udvarával ideális pihenőhely a családoknak és a baráti társaságoknak. A gyerekek szívesen simogatják, etetik állatainkat, részt vehetnek a fejésben és a takarmányozásban. Nagy udvarunkban lovagolhatnak és szekerezhetnek vendégeink. A gasztronómia iránt érdeklődőknek készítünk kecskesajtot és különböző kemencében és szabadtűzön sült-főtt ételeket. Családunk többszáz darabos régiséggyűjteménye is érdeklődésre tarthat számot.

Több, mint 16 éves vendégfogadói tapasztalattal nagyon sok ötletünk van, kérjük ha felkeltettük érdeklődésüket, hívjanak bennünket telefonon, vagy érdeklődjenek E-mail -ben.
Szolgáltatások: