Utolsó módosítás: 2010.03.30.

Szolgáltatás


A szolgáltatást a MobiSoft Kft. ("Szolgáltató") nyújtja az itt leírt feltételekkel. A regisztrációval és a szolgáltatásba való belépéssel elfogadja ezeket.

A szolgáltatást csak saját felelősségére használhatja. Ön felelős a felhasználói nevével végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszó biztonságban tartásáért. Az űrlapokkal testre szabható felületen kívül nem módosíthatja az OnlineFoglalasok.Hu rendszer megjelenését, működését. Az erre vonatkozó kísérletek is kizárást és egyéb jogi következményeket vonhatnak maguk után.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.

A szolgáltató profil tulajdonosa alatt a profil adminisztrátori jogú tagként szereplő felhasználókat értjük.

Tartalom


Tartalom alatt értjük a felhasználók által a szolgáltatásba bevitt összes adatot, beleértve a létrehozott profilokat, szolgáltató és szolgáltatás adatait (szöveg, kép), foglalásokat és kommenteket.

A www.onlinefoglalas.hu alatt megjelenő tartalmakat a felhasználók (szolgáltatók és ügyfeleik) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató nem.

A www.onlinefoglalas.hu alá csak olyan tartalmakat tehetsz fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait.

A feltöltött tartalmakkal kapcsolatban feljogosítod a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy azok egy részeit) különböző internetes oldalakon megjelenítse.

A fenti jogosultságra azért van szükség, hogy a Szolgáltató a foglalási funkciót más oldalakon, pl. saját weboldalán vagy blogjában, más kapcsolódó szolgáltatásban meg tudja jeleníteni.

Ha nem ért egyet valamelyik konkrét tartalma egyik felhasználásával, kérheti, hogy a Szolgáltató távolítsa el azt az adott felületről. A Szolgáltató ezt lehetőségei szerint megteszi, amennyiben ez technikailag lehetséges.

Tartalmait alapesetben minden jog fenntartásával jelenítjük meg.

A fenti jogfenntartás Önt is védi, azt jelenti, hogy tartalmait akkor sem használhatja fel más, ha azok a szolgáltatás másodlagos felületén jelennek meg.

A fent említett tartalmi jellegű felhasználásra vonatkozó feljogosításon túl Ön engedélyt ad a Szolgáltatónak a tartalmak szolgáltatásban történő kezeléséhez szükséges műveletekre, azaz az adatok tárolására, másolására, módosítására, megjelenítésére, terjesztésére, közvetítésére, többszörözésére, szerkesztésére, formázására.

Enélkül nem tudnánk pl. biztonsági másolatot készíteni a foglalásokról vagy a foglalási funkciót megjeleníteni weboldaladon.

A Felhasználó által a Szolgáltató részére a jelen Feltételek elfogadásával átengedett felhasználási engedélyeket a szolgáltatás igénybevételének megszőnése nem érinti, továbbá az átengedett felhasználási jogok kiterjednek az időközben törölt, de a Szolgáltató által esetlegesen archivált tartalmakra is. Jelen feltételek elfogadásával tehát Ön tudomásul veszi, hogy az adatai és foglalásai törlésekor biztonsági másolatokon, vagy egyéb helyeken maradhatnak adatai, tartalmai.

Nem tölthet fel semmilyen, a hatásos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhet el az oldalakon az olvasó-, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamit az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Szolgáltató nem köteles a foglalások vagy egyéb tartalmak moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére.

A szolgáltatás igénybevételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy amennyiben az Ön által elhelyezett tartalom bármely vonatkozásban jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor a Szolgáltató jogosult azt törölni, akár saját elhatározásból, akár a tartalommal kapcsolatos érdekeltek kérésére.

A fentiek miatt a Szolgáltató fenntartja a jogot a feltöltött tartalmak módosítására, URLjének megváltoztatására, indokolt esetben teljes törlésére.

Reklámok


Az Ön által feltöltött tartalomban, vagy ahhoz kapcsolódóan csak olyan reklám jellegű tartalmat helyezhet el, amiért semmilyen harmadik féltől nem kap ellenszolgáltatást. Ettől csak a Szolgáltató engedélyével lehet eltérni.

A szolgáltató elhelyezhet az tartalmaid mellé szöveges reklámot, bannert vagy más elemeket.

Értesítések, hírek, tanácsok


A szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a regisztrált felhasználóknak értesítést küldjön ki az OnlikeFoglalasok.Hu rendszerrel kapcsolatos hírekről, új funkciókról, új lehetőségekről vagy akár egy új blogbejegyzésről hírlevél formájában. A regisztrációval a felhasználó hozzájárul, hogy a szolgáltató hírlevelet küldjön részére. Ha a felhasználó nem szeretne a jövőben ilyen tartalmú leveleket kapni, akkor bármikor leiratkozhat róluk a hírlevél végén megadott linken keresztül.

Személyes adatok


A www.onlinefoglalasok.hu rendszerbe történő regisztráláskor legalább nevét, e-mail címét és telefonszámát meg kell adnia. Az e-mail címet nem jelenítjük meg és harmadik fél számára nem adjuk át előzetes hozzájárulás nélkül.

Tehát pl. spamet nem küldünk, illetve másik felhasználó nem juthat hozzá az e-mail címéhez.

Az összes adatát bármikor jogában van megváltoztatni vagy bármikor kérheti a regisztráció törlését.

A www.onlinefoglalasok.hu használata közben a hatályos jogszabályok által megengedett módon naplózzuk webes tevékenységét. A naplókat csak statisztika célokra használjuk fel.

A www.onlinefoglalasok.hu használata közben a böngésző bezárásakor sem törlődő cookie fájlokkal azonosítjuk a felhasználókat, ezzel elkerülhető, hogy minden alkalommal be kelljen jelentkezni a rendszerbe. Ha zavarja ez a működés, akkor belépéskor ne válassza ki a "jegyezz meg" opciót.

Egyebek


A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról a www.onlinefoglalasok.hu hírei közt talál majd információt.

A MOBISOFT KFT. SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT SEMMILYEN FÉL FELÉ NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET. A JELEN WEBHELY, VAGY INNEN BÁRMELY HIVATKOZÁSON KERESZTÜL ELÉRHETŐ WEBOLDAL HASZNÁLATÁBÓL EREDŐ VAGY AZZAL ÖSSZEFÜGGÉSBE HOZHATÓ, VAGY BÁRMELY EGYÉB ANYAG, INFORMÁCIÓ, TERMÉK VAGY SZOLGÁLTATÁS HASZNÁLATÁBÓL, LETÖLTÉSÉBŐL VAGY ELÉRÉSÉBŐL ADÓDÓ SEMMILYEN KÖZVETLEN, KÖZVETETT, VÉLETLEN, KÜLÖNLEGES, KÖVETKEZMÉNY VAGY EGYÉB KÁRÉRT, IDEÉRTVE ÉRTÉKHATÁR NÉLKÜL BÁRMILYEN ELMARADT HASZNOT, AZ ÜZLETMENET MEGSZAKADÁSÁT, VÁRT MEGTAKARÍTÁSOK ELVESZTÉSÉT, PROGRAMOK VAGY EGYÉB ADATOK ELVESZTÉSÉT, A FELELŐSSÉGVÁLLALÁS KIZÁRÁSA MINDEN ESHETŐSÉGRE VONATKOZIK, AKÁR SZERZŐDÉS, JÓTÁLLÁS, SZERZŐDÉSEN KÍVÜLI KÁROKOZÁS VAGY MÁS TÉNYÁLLÁS ANNAK A JOGI ALAPJA.

Minden a fentiekben kifejezetten meg nem adott jogot fenntartunk.
A MobiSoft Kft. külön értesítés nélkül, bármikor módosíthatja ezen Felhasználási feltételeket, valamint az oldalon szereplő bármely más információt, a jelenlegi közzététel frissítésével.