Saját belső udvari parkoló, kerékpártároló, családias környezet
Kategória: Egyéb, Fizikai közérzetjavító szolgáltatás

Átlagos időtartam: 30 perc


Legalább ennyi idővel előtte foglalható: nincs korlátozás
Ennyi időn belüli foglalást nem lehet online módosítani: nincs korlátozás
Maximum ennyi idővel előre lehet online foglalni: nincs korlátozás

Az infraszauna az évezredek óta ismert és az élővilág által alkalmazott gyógymódokat nyújtja számunkra sűrített, válogatott,korszerü, hatékony, takarékos módon. Höterápia, az infrasugarak széles spektrumából a gyógyító tartomány, fényterápia, negatív ionos levegő, parajdi sófallal sterilizást és klimatizált levegő, himalája-sólámpás világítás
,kellemes kis intim térben, szolid relax zenével.
Az infraszauna fájdalomcsökkentő hatású, gyógyítja az izmok és a lágy szövetek sérüléseit, kitágítja a véredényeket, ezáltal növeli a vérkeringést, ami által a vér elszállítja a felgyülemlett salakanyagokat a sejtekből, és fris oxigénnel tudja ellátni a szervezetet.
Az infraszauna mélyreható melege megemeli a testhőmérsékletet, mesterséges lázat idéz elő, az immunrandszer ez ellen a láz ellen küzdve megerősödik.
Az infraszauna egy félórás kúra alatt 300 kalóriát is eléget, tehát erőteljesen fogyasztó hatású.
Az infraszaunázás közben fellépő izzadással a felgyülemlett méreg és salakanyagok eltávoznak a szervezetből, ezáltal azervezet betegségekkel szembeni ellenállóképessége növekszik.
Az infraszaunázás közben a felgyorsult életfolyamatok ellátása érdekében a szív keményebb munkára kényszerül, és a felerősödő vérkeringés javítja,edzi az érfalakat.
Az infraszauna méregtelenítő hatású. A napi izzadás megakadályozza. hogy a nagyon veszélyes nehézfémek,ólom, higany, cink, nikkel kadmium, valamint az alkohol, nikotin, nátrium, kénsav felhalmozódjnak a szervezetben.

Az infraszauna napi használata eltünteti a narancsbőrt. Az infraszauna hője kb. 6 cm mélyre hatolva eltávolítja a zsírból és vízből álló cellulitot a bőr alól.

Az infraszauna megszünteti az izületi fájdalmakat, de nagyon hatékony az izomgörcs, idegzsába,ficamok, izomgörcsök,izületi merevség, izom és csontrendszeri panaszok enyhítésében is.
A időskori merevségek, fájdalmak, érzékenységek kezelhetők, enyhíthetők, vagy meg is szüntethetők az infrakabinok rendszeres használatával.
Az infraszauna szinte azonnal hatásként megnyugtat, felodja a felgyülemlett stresszt, gondokat, feszültségeket.
Az infraszauna megszépíti a bőrt, elősegíti a pattanások,égések, vágások, sérülések gyorsabb és szebb gyógyulását, az elhelt bőrsejtek távozását.

Az infraszauna használata közben minden esetben pótolni kell az elvesztett folyadékot szaunázás előtt, közben, és után is!


Figyelem:
1.-Orvosi receptben felírt gyógyszerek szedése esetén konzultáljon kezelőorvisával!
2.-Gyermekek esetén mindedn esetben ajánlott a gyermekorvossal konzultálni
3.-Keringési rendellenesség esetén fontos és szükséges konzultálni a kezelőorvossal. Az infraszauna hasuználata közben a szívet nagyobb terhelés éri, a szívverések száma akár 30/perccel is megnövekedhet!
4.- Alkoholos befolyásoltság alatt nem javasolt az infraszauna használata
5.Parkinson kór, egyes központi idegrendszeri megbetegedések és a cukorbetegség megváltozott izzadási képességekkel járnak. Konzultáljon kezelőorvosával!
6.Terhesség esetén a baba érdekében konzultáljon kezelőorvosával!
7.Menstruáció esetén felerősítheti a tüneteket, viszont csökkentheti a fájdalomérzetet. Ki-ki döntése szerint...
8.Izületi sérülések esetén- nem javasolt a frissen szerzett izületi sérüléseket, még le nem lohadt duzzanatokat hőhatásnak kitenni! Komolyabb sérülések esetén kifejezetten veszélyes lehet! Konzultáljun kezelőorvosával!
9.Beültetett implantátumok
Fém lábak, karok,mesterséges izületek általában visszaverik az infrahullámokat, tehát nem okoznak problémát! Ha fájdalmat érez az implantátum közelében, fejezze be a szauna használatát.Szükség esetén konzultáljon kezelőorvosával! Beültetett szilikont, szilikon alapú protézist (mell, orr, fül..) melegíti az infra, de ezek csak 200 celsius felett károsodnak. Mindenesetre javasolt az orvos tanácsát kikérni, illetve a gyártó véleményét kikérni!


Árak:
4 szem kab/1 szem.kizárólag: 100/1fő/30+10'
4 szem.kab/2 szem.kizárólag: 1600/2fő/30+10'
4 szem.kab/3 szem.kizárólag: 2100/3fő/30'Hétfő07:00-11:00, 15:00-20:00
Kedd07:00-11:00, 15:00-20:00
Szerda07:00-11:00, 15:00-20:00
Csütörtök07:00-11:00, 15:00-20:00
Péntek07:00-11:00, 15:00-20:00
Szombat09:00-11:00, 16:00-20:00
Vasárnap09:00-11:00, 16:00-20:00

Szolgáltató

ATON-INFRA KFT veszprémi INFRA-HÁZ  

Kategória: Egyéb, Wellness központ, Fittness terem, Masszőr, Száraz sóterápiás sószoba, infraszauna, masszázságy, kristálymatrac, gerincnyujtó, chi-gép, mágnesmatrac

8200 Veszprém, Ibolya ut 5
Mobil: 303305527
http://Terapia-szolgaltatohaz.UNAS.hu/SHOP